Whitburn Community Centre

Court squashed in favour of indoor fun

Whitburn community centre wanted to create an indoor play area to replace their existing Squash court.

We wanted to help them create an amazing and fun indoor play area, which could cater for a range of different ages, whilst using the given space effectively.

In the end, we managed to successfully create and install a play area that both the centre and their community love! And as a special thank you to our efforts the centre placed our engineer’s hand prints on canvas which now hangs proudly above the door to the play area! How lovely is that?

Whitburn community centre indoor play canvas

 

 

 

 

whitburn community education centre
Whitburn community centre indoor play after photoWhitburn community centre indoor play design
Whitburn community centre indoor play before photoWhitburn community centre indoor play installation Whitburn community centre indoor play installation